SeaTec Thin Film

460,00 kr.

Sea Tec thin film GTI 30
En meget effektiv tyndfilms bundmaling baseret på PTFE. Bundmalingen frigiver ikke aktive ingredienser i vandet, men pga. den meget glatte overflade, er det svært for organismer at klæbe sig på.

Farve: Grafit
Mængde: 0,75L
Dækning: ca  12,0 m²/L

1
+
Bestil

Meget effektiv PTFE-baseret tyndfilm antifouling. Tyndfilms bundmaling virker ikke ved hjælp af aktive ingredienser, der udledes i vandet, men ved hjælp af en meget glat overflade, som gør det svært for organismer at holde sig til. Den glatte overflade er skabt med tilsætning af PTFE. Den antifouling-effekt understøttes også af kobberbestanddelene, der er inkorporeret i bindemidlet. Den ekstremt glatte overflade sikrer ekstrem lav friktionsmodstand i vandet og resulterer dermed i højere hastigheder og lavere brændstofforbrug.
Meget velegnet til Nord- og Østersøen og til indre farvande. Ikke til aluminiumsbåde; stålbåde skal grundes med et 2-komponent produkt (mindst 350 μm). GTI 30 er klar til brug og indeholder en høj procentdel af metallisk kobberpulver. SEATEC GTI 30 er kompatibel med VC-17m og kan påføres direkte på eksisterende gamle VC-17m belægninger uden yderligere primere/vedhæftningsfremmere. SEATEC GTI 30 indeholder ingen klorerede kulbrinter. Udbytte ca. 12 m²/l med en tør filmtykkelse på 10 μm. Farve: grafit.

Vi er leveringsdygtige i kølbådstrailere 1000 - 3500 kg.